Gå direkt till innehåll
Fria ställer ut på Mat för Livet mässan.

Pressmeddelande -

Fria ställer ut på Mat för Livet mässan.

Mässan kommer att visa det stora utbudet av produkter för matöverkänsliga som inte kan äta gluten, laktos, mjölk och soja. I programmet kan vi se Kristian Luuk samtala med Kristin Kaspersen om att inte tåla gluten. Hur vanlig är celiaki i Sverige? Etics studien försöker ge svar. Barnläkare Steven Lucas från Akademiska Barnsjukhuset i Uppsala utfrågas av Kristian Luuk. Sedan starten 1995 har mässan fått fler och fler besökare och utställare för varje år. I år är det nytt utställarrekord med 51 deltagare. Mässan är viktig för alla som på något sätt arbetar med mat- i skolor och förskolor, på fritidshem och i äldreomsorg, i butiker, på restauranger och i sjukhuskök. Mat för Livet mässan har öppet fredag den 10 november kl 11-17 och lördag den 11 november kl 10-16. Inträde 80 kr.

Det som för över 25 år sedan började som en ren familjeangelägenhet har idag blivit ett ledande glutenfritt bageri i Norden inom frysta, glutenfria bageriprodukter. Varje dag ser vi till att vara ett glutenfritt bageri som ger alla som behöver eller vill äta glutenfritt fler möjligheter att äta gott. Sortimentet omfattar allt från glutenfritt bröd och fikabröd till färdiglagat. Fria är ett glutenfritt bageri med visionen ”det goda glutenfria livet”. Efter den devisen fortsätter vi som glutenfritt bageri att jaga nya goda smaker.

Fria Bröd AB är ett familjeägt bolag som utvecklar och tillverkar goda glutenfria bageriprodukter sedan 1996. Fria är idag marknadsledande i Norden inom fryst glutenfritt bröd.

Presskontakt

Patrik Hultman

Presskontakt Vd, Fria Bröd AB +46 (0)768 822 012

Relaterade nyheter