Följ Fria Bröd AB

Taggar

Ny vd Fria Bröd AB

Ny vd Fria Bröd AB

Dokument   •   2019-08-23 11:21 CEST

Patrik Hultman ny vd för Fria Bröd AB Vår tidigare vd Marius Jerndahl har lämnat det operativa arbetet för nya utmaningar och är nu styrelseledamot i Fria Bröd. Bolaget har därför anställt Patrik Hultman som ny verkställande direktör i bolaget.

Fria tar glutenfritt bröd till en ny nivå - utmanar med mer hälsosamma alternativ

Under hösten stärker Fria ytterligare sin position som marknadsledande aktör inom glutenfritt bröd. Bland annat lanseras fyra nya produkter, en ny förpackningsdesign och nytt formspråk. Efterfrågan på gluten- och laktosfria bageriprodukter har stadigt växt under de senaste åren och Fria är en av få producenter som bakar hela sitt sortiment i Sverige.

FRIAS GLUTENFRIA SMÖRDEG FÅR HÖGSTA BETYG

Dokument   •   2011-06-14 10:00 CEST

Fria lanserar en ny, glutenfri smördeg. - Vi vill att personer med celiaki skall finna bra glutenfria alternativ. Därför har vi tagit fram en smördeg i egen regi, säger Anders Nilback, Marknadschef på Fria. Frias Smördeg har fått mycket fina reaktioner både från familjehushåll och kockar som arbetar i restauranger och storkök. Recept har tagits fram i samarbete med Björn Ståhlberg.

Under de senaste decennierna har celiaki gått från att vara en ovanlig sjukdom hos barn, till ett utbrett folkhälsoproblem. I syfte att sprida kunskapen om celiaki kommer Fria, Sveriges största producent av glutenfria bageriprodukter, informera om celiaki på Medicinska Riksstämman i Göteborg den 1–3 december.