Gå direkt till innehåll
Kardemummig hallonmuffins - vårnyhet från Fria

Pressmeddelande -

Kardemummig hallonmuffins - vårnyhet från Fria

Frias muffins är populära på fikabordet och passar alla som vill njuta av god smak, fritt från gluten, laktos och mjölkprotein. Nu lanserar Fria en ny muffins; hallonmuffins med kardemummasmak, som finns att köpa på ICA och Coop i den glutenfria frysen.

Kardemummasmaken blir alltmer populär. Statistik från global data om nylanserade bageriprodukter visar att kardemumma är en växande smak. Hallon är en bred smak som många gillar och den sötsyrliga hallonsylten gifter sig väl med kardemummasmaken. Hallonmuffinsen är toppad med krispigt pärlsocker.

”Hallonmuffinsen är här på tillfälligt besök, som Limited Edition, vilket är första gången i Frias historia. Vi vill erbjuda nya smaker och variation till våra trogna kunder och även nå ut till de som inte tidigare testat Frias sortiment, säger Maria Alexandersson, marknadschef på Fria”

Glutenfria muffins är det perfekta fikaalternativet för dig som vill köpa fikabröd som passar alla. Den vanligaste kommentaren vi haft vid provsmakningar inför lanseringen har varit ”Är den glutenfri – det kunde jag inte tro!”. Så för att göra det enkelt för dig som fixar fika – köp Frias hallonmuffins till alla, det blir både enklare och godare!

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Det som för över 25 år sedan började som en ren familjeangelägenhet har idag blivit ett ledande glutenfritt bageri i Norden inom frysta, glutenfria bageriprodukter. Varje dag ser vi till att vara ett glutenfritt bageri som ger alla som behöver eller vill äta glutenfritt fler möjligheter att äta gott. Sortimentet omfattar allt från glutenfritt bröd och fikabröd till färdiglagat. Fria är ett glutenfritt bageri med visionen ”det goda glutenfria livet”. Efter den devisen fortsätter vi som glutenfritt bageri att jaga nya goda smaker. Läs mer på www.fria.se

Fria Bröd AB är ett familjeägt bolag som utvecklar och tillverkar goda glutenfria bageriprodukter sedan 1996. Fria är idag marknadsledande i Norden inom fryst glutenfritt bröd.

Kontakter

Patrik Hultman

Presskontakt Vd, Fria Bröd AB +46 (0)768 822 012