Gå direkt till innehåll
Frias bageributik firar 1 år
Frias bageributik firar 1 år

Pressmeddelande -

Frias självscanningsbutik firar ett framgångsrikt år med positiv kundrespons

Landvetter, Sverige – Fria Bröd AB, ledande nordisk producent av glutenfria bageriprodukter, firar idag ettårsjubiléet av sin självscanningsbutik. Lanseringen, som markerade ett innovativt steg i företagets kundengagemang och tillgänglighet, har mottagits med öppna armar av kunderna och har etablerat sig som en betydande framgång i regionen.

Sedan dörrarna öppnades den 3:e april 2023, har Fria Bröds unika butikskoncept i Landvetter erbjudit en tillgänglig och bekväm shoppingupplevelse för alla som söker glutenfria bageriprodukter. Butiken, som är belägen vid entrén till Fria Bröds bageri i Bårhult, har gjort det möjligt för kunder att direkt köpa hela sortimentet av frysta glutenfria produkter – allt från formbröd och frallor till fikabröd – med den extra bekvämligheten av självscanning.

"Frias självscanningsbutik var en ambitiös satsning för att komma närmare våra kunder och erbjuda dem en mer tillgänglig och personlig shoppingupplevelse," säger Patrik Hultman, VD för Fria Bröd AB. "Responsen har varit överväldigande positiv, och vi är stolta över att ha skapat en modell som inte bara underlättar tillgången till glutenfria produkter utan också främjar en modern och effektiv inköpsprocess."

Under det första året har butiken inte bara lockat konsumenter från närområdet utan också besökare från hela regionen, vilket understryker Fria Bröds anseende som en pionjär inom glutenfria bageriprodukter. "Det har varit fantastiskt att höra all positiv feedback från våra kunder. Det bekräftar vår tro på att innovation och kundfokus är grunden till långsiktig framgång," tillägger Maria Alexandersson, marknadschef på Fria Bröd AB.

Framöver planerar Fria Bröd att fortsätta sin tradition av innovation och kundfokus, med fler initiativ som syftar till att förbättra tillgänglighet och erbjudande för alla som efterfrågar glutenfria alternativ. "Vårt mål är att kontinuerligt överträffa kundernas förväntningar och fortsätta att leda vägen för det goda glutenfria livet," avslutar Patrik Hultman.

För mer information om Fria Bröd och deras unika butikskoncept, besök www.fria.se

Relaterade länkar

Ämnen


Det som för över 25 år sedan började som en ren familjeangelägenhet har idag blivit ett ledande glutenfritt bageri i Norden inom frysta, glutenfria bageriprodukter. Varje dag ser vi till att vara ett glutenfritt bageri som ger alla som behöver eller vill äta glutenfritt fler möjligheter att äta gott. Sortimentet omfattar allt från glutenfritt bröd och fikabröd till färdiglagat. Fria är ett glutenfritt bageri med visionen ”det goda glutenfria livet”. Efter den devisen fortsätter vi som glutenfritt bageri att jaga nya goda smaker. Läs mer på www.fria.se

Fria Bröd AB är ett familjeägt bolag som utvecklar och tillverkar goda glutenfria bageriprodukter sedan 1996. Fria är idag marknadsledande i Norden inom fryst glutenfritt bröd.

Kontakter

Patrik Hultman

Presskontakt Vd, Fria Bröd AB +46 (0)768 822 012