Följ Fria Bröd AB

Fria utökar i Storbritannien

Pressmeddelande   •   Apr 08, 2014 11:47 CEST

Fria, som är marknadsledare i Skandinavien på djupfrysta glutenfria, laktosfria och mjölkfria bageriprodukter, utökar sitt sortiment på den brittiska marknaden.
 
- Detta är ett viktigt steg för Frias utökning i Storbritannien och det kommer som en direkt respons på den stora konsumentefterfrågan som finns för våra produkter, säger Gunilla Lisspers, Exportchef.
 
Fria planerar ett antal olika aktiviteter och mässor 2014. Bland annat medverkar de för fjärde gången ut på konsumentmässan Allergy & Free From Show på Olympia i London 4-6 juli. Förra året hade mässan mer än 22 000 besökare på tre dagar. I år flyttar mässan till större lokaler och räknar med ännu fler besökare. Gratis biljetter finns att beställa nu: http://www.allergyshow.co.uk/go/fria
 
Fria är ett familjeägt bolag som utvecklar och tillverkar goda gluten- och mjölkfria bageriprodukter sedan 1996. Frias produkter kan avnjutas av hela familjen och inte bara av de som har celiaki. Frias produkter finns i dag i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Nederländerna, Italien, Belgien, Tyskland, Schweiz och Storbritannien.

Frias hemsida: http://www.fria.se
Facebook: http://www.facebook.com/FriaGlutenFreeFood
Twitter: http://www.twitter.com/FriaGlutenFree
Pinterest: http://www.pinterest.com/FriaGlutenFree

Film om Fria på Allergy & Free From Show, Olympia, London 2013: https://vimeo.com/77287194