Gå direkt till innehåll
Fria Bröd startar samarbete med Sales Support Sweden

Pressmeddelande -

Fria Bröd startar samarbete med Sales Support Sweden

Bilden (från vänster) Patrick Strömsnes och Jeanine Holmgren från Fria Bröd, och Björn Salomonsson och Pål Netsman från Sales Support.

Fria Bröd,marknadsledande i Skandinavien på djupfryst gluten- och mjölkfritt bröd, startar 1 november 2012 ett samarbete med Sales Support Sweden. Samarbetet omfattar butiker i samtliga livsmedelskedjor över hela Sverige.

- Syftet med samarbetet är bland annat att öka kunskapen i butikerna om celiaki, säger Jeanine Holmgren, VD på Fria Bröd AB. Vi informerar genom trycksaker som riktar sig till både konsumenter och vårdpersonal, samt filmer med föreläsningar om celiaki och direkt till konsument via sociala medier. 

Jeanine Holmgren säger vidare att Fria Bröd väljer att arbeta med Sales Support Sweden därför att de är Sveriges mest framgångsrika säljbolag med lång erfarenhet av fältförsäljning av kända varumärken på svenska detaljhandeln.

Björn Salomonsson, Kommersiell Direktör på Sales Support, kommenterar:

- Genom samarbetet med Fria stärker vi oss inom den aktuella kategorin fryst samt att vi ser en stor möjlighet att tillsammans med Fria och vår insats i butikerna synliggöra sortimentet av glutenfria frysta produkter.

Fria Bröd AB är ett familjeägt bolag som utvecklar och tillverkar goda gluten- och mjölkfria bageriprodukter sedan 1996. Många konsumenter berömmer smaken som "lika gott som vanligt bröd". Frias produkter kan avnjutas av hela familjen och inte bara av de som har celiaki eller mjölk- och laktosintolerans.

Frias gluten- och mjölkfria bröd finns i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Belgien, Nederländerna, Italien, Tyskland och Storbritannien.

Ämnen

Kategorier


Hemsida: http://www.fria.se

Facebook: http://www.facebook.com/FriaGlutenFreeFood

Twitter: http://www.twitter.com/FriaGlutenFree

Kontakter:

Jeanine Holmgren, VD Fria Bröd AB

Tel: +46 (0)31 734 13 30

Email: Jeanine.holmgren@fria.se

Björn Salomonsson/Kommersiell Direktör, CCO

Tell: +46 730 788 660.

Email: bjorn.salomonsson@salessupport.se

Press: Monika Agorelius, monika@closeup-pr.com

Tel. +44 (0)7785 71 21 86

Fria Bröd AB är ett familjeägt bolag som utvecklar och tillverkar goda gluten- och mjölkfria bageriprodukter sedan 1996. Fria är marknadsledande i Sverige och Norge inom glutenfritt bröd. Denna position har uppnåtts genom att produkterna håller en jämn och hög kvalitet.

Många konsumenter berömmer smaken som "så gott som vanligt bröd". Frias produkter kan avnjutas av hela familjen och inte bara av de som är gluteninoleranta.

Produktionen sker i garanterad gluten- och mjölkfri miljö med en egentillverkad mjölmix för att kunna erbjuda högsta säkerhet och bästa smak och konsistens. Alla bröd är bakade utifrån recept som tagits fram av egen personal.

Produkterna fryses direkt efter bakning för att bibehålla den nygräddade smaken och den fina konsistensen.

Råvaror och färdiga produkter kontrolleras kontinuerligt i bageri och laboratorium.

Frias gluten- och mjölkfria bröd finns i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Belgien, Nederländerna, Italien, Tyskland och Storbritannien.

Sales Support är Sveriges mest framgångsrika säljbolag med lång erfarenhet av fältförsäljning av kända varumärken på svenska detaljhandeln. Företaget har drygt 200 anställda, merparten i säljkårer på Dagligvaruhandel, servicehandel, storkök samt apotek som hanterar en uppdragsgivareomsättning på strax under 3 miljarder SEK fördelade på ca 35 varumärkesägare.

För mer information: www.salessupport.se  


Kontakter

Patrik Hultman

Presskontakt Vd, Fria Bröd AB +46 (0)768 822 012