Gå direkt till innehåll
Fria bröd öppnar bageributik i Landvetter
Fria bröd öppnar bageributik i Landvetter

Pressmeddelande -

Bageributik öppnar

Nu har du möjlighet att köpa glutenfritt bröd direkt från vårt bageri i Landvetter!

Vi har laddat upp med hela vårt sortiment i butiken som finns i entrén till bageriet i Bårhult.

Vi öppnar butiken måndag 3:e april. Butiken kommer vara öppen 7.00-15.30 på vardagar och den är obemannad så du scannar själv dina varor och betalar med kort eller swish.

Som öppningserbjudande erbjuder vi Månadens produkt Grova för 20 kronor. Grova är ett lätt kumminkryddat glutenfritt formbröd med linfrön och vår storsäljare!

Fria har bakat glutenfritt bröd sedan 1996 och är Nordens ledande varumärke inom fryst glutenfritt bröd. Sedan sedan sommaren 2022 bakas allt bröd i Landvetter. Formbröd, frallor och fikabröd säljs fryst i dagligvaruhandeln och finns även inom storhushåll och restaurang. Fria säljer till Sverige, Norge, Danmark, Finland och Tyskland.

Ämnen


Det som för över 25 år sedan började som en ren familjeangelägenhet har idag blivit ett ledande glutenfritt bageri i Norden inom frysta, glutenfria bageriprodukter. Varje dag ser vi till att vara ett glutenfritt bageri som ger alla som behöver eller vill äta glutenfritt fler möjligheter att äta gott. Sortimentet omfattar allt från glutenfritt bröd och fikabröd till färdiglagat. Fria är ett glutenfritt bageri med visionen ”det goda glutenfria livet”. Efter den devisen fortsätter vi som glutenfritt bageri att jaga nya goda smaker.

Fria Bröd AB är ett familjeägt bolag som utvecklar och tillverkar goda glutenfria bageriprodukter sedan 1996. Fria är idag marknadsledande i Norden inom fryst glutenfritt bröd.

Kontakter

Patrik Hultman

Presskontakt Vd, Fria Bröd AB +46 (0)768 822 012