Gå direkt till innehåll
Glutenfritt

Bild -

Glutenfritt

Glutenfri Grov minibaguette från Fria. Hemsida: http://www.fria.se
go to media item
Licens:
Medieanvändning
Innehållet får laddas ner, användas och delas i olika mediekanaler av t.ex. journalister, bloggare, krönikörer, opinionsbildare etc., i syftet att förmedla, redogöra för och kommentera ert pressmeddelande, inlägg eller information, så länge innehållet används oförändrat och i dess helhet. Upphovsmannen ska anges i den omfattning och på det sätt god sed kräver (vilket bl.a. innebär att fotografer till bilder nästan alltid måste anges).
Filformat:
.jpg
Storlek:
4041 x 3765, 1,33 MB
Ladda ner

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Patrik Hultman

Presskontakt Vd, Fria Bröd AB +46 (0)768 822 012

Relaterat innehåll

GROVA vinner 1:a-priset i brittiska tävlingen Free From Food Awards 2012

GROVA vinner 1:a-priset i brittiska tävlingen Free From Food Awards 2012

I en ceremoni i London förra veckan tog Fria emot 1:a-priset i brödkategorin med det glutenfria brödet Grova. Juryn för Free From Food Awards 2012 ger sitt utlåtande om Grova: "En ljuvlig nötaktig konsistens och maltaktig smak - ett bra alternativ till fullkornsbröd. Juryn gillar kumminsmaken och tycker att brödet passar mycket bra att göra smörgåsar med".

Rema 1000 i Danmark ny återförsäljare för Fria

Fria, som är marknadsledare i Skandinavien på djupfrysta glutenfria, laktosfria och mjölkfria bageriprodukter, har startat ett samarbete med den danska livsmedelskedjan Rema 1000. Fyra av Frias mest populära produkter finns nu i alla Rema 1000-butiker: Grova, Vallmofralla (rundstykker) Grov Minibaguette samt Chokladmuffins.